“Marmaris’i sizlerle el ele daha iyi yerlere taşıyacağız”

Demokratik Sol Parti Belediye Başkan Adayı Kenan Değertaş, toplumun her kesimindeki kadınların siyasetteki sesi oldu. Yaptığı esnaf ziyaretleri ve sokak gezileri sırasında, yolu sık sık kadınlar tarafından kesilen Değertaş, kadınlarla ilgili projeleri ve

Demokratik Sol Parti Belediye Başkan Adayı Kenan Değertaş, toplumun her kesimindeki kadınların siyasetteki sesi oldu. Yaptığı esnaf ziyaretleri ve sokak gezileri sırasında, yolu sık sık kadınlar tarafından kesilen Değertaş, kadınlarla ilgili projeleri ve meclis üyesi aday listesinde beş kadın adayın bulunması nedeniyle övgüler alıyor.

Değertaş ve ekibi, "kadın sığınma evi", semt evlerinde kadınlara verilecek meslek edindirme kursları, halk plajı ve çay bahçesi gibi dar gelirli vatandaşlar için oluşturdukları projelerle, geçim sıkıntısından bunalan vatandaşa umut ışığı saçtı.
Gittiği her yerde aş ve işin zorlaşmasından şikayet eden vatandaşa, "Biz sorunlarınızı bildiğimiz gibi, çözüm yollarını da biliyoruz. Bunun için bu göreve talip olduk. Marmaris'imizin öz kaynakları, sorunları çözmeye yeterlidir. Yeterli olmayan şey, Marmaris'in kaynaklarını boşa harcayan, çözüme gidecek gücü bölen, küstüren yerel yönetimdir. Değişimin gücüne inanın, biz Marmaris'in yönetimini değiştirdiğimiz gibi, kaderini de değiştireceğiz. Cennet Marmaris'imizi, layık olduğu yere, sizlerle el ele vererek biz taşıyacağız. Burada size büyük görev düşüyor. Sizlerden ricam, oyunuzu verdiğiniz ekibi çok iyi inceleyin. Şimdiye kadar ne yapmışlar iyi gözlemleyin. Kimler rant peşinde, kimler güç peşinde, kimler hizmet erbabı iyi tahlil edin. Çünkü vereceğiniz tek bir oy, yeniden yaşayacağınız beş yıllık bir ızdıraba neden olabilir" diyen Değertaş, "Bizim ekibimizde başkanın etrafında oluşan üyeler yok, üyelerin seçtiği başkan adayı var. Arkadaşlarım başkan adaylığı görevini bana verdi, ama ekibimizdeki her birey belediye başkanı olacak yetenek ve donanımdadır. Bu ekiple yönetime geldiğimizde, gece gündüz çalışıp sorunlarınızı çözeceğiz. En önemlisi sizin olan ama kapısının önünden bile geçemediğiniz belediyenin ve belediye başkanının kapıları sizlere her zaman açık olacak" dedi.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR