Marmaris’e yakışan Acar Başkan

Marmaris Belediye Başkanı ve CHP Adayı Ali Acar, belediye meclis üyesi adaylarıyla Marmaris Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Başkan Ali Acar, sanayi girişinde sevgi gösterileriyle, “Marmaris'e yakışan Acar Başkan” diye tempo tutan 100 kadar sanayi esnafı ta

Marmaris Belediye Başkanı ve CHP Adayı Ali Acar, belediye meclis üyesi adaylarıyla Marmaris Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Başkan Ali Acar, sanayi girişinde sevgi gösterileriyle, “Marmaris'e yakışan Acar Başkan” diye tempo tutan 100 kadar sanayi esnafı tarafından karşılandı.

Meclis üyesi adayları ve esnaflardan oluşan 100 kişilik bir grupla birlikte Sanayi Sitesi'ni karış karış gezen Ali Acar, her işyerine girip işletmeci ve çalışanlarla tek tek görüştü. Başkan Acar, kendisini büyük ilgi gösteren sanayi esnaf ve çalışanlarının sıkıntı, istek ve şikâyetlerini de dinledi. Yaklaşık 3 saat süren Sanayideki ziyaret trafiğinde Başkan Acar, sanayi esnafının daha iyi bir geleceğe kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Sanayi esnafının sık sık Başkan Acar'a desteğini açıkladığı ziyaret sırasında Ali Acar ve meclis üyelerinin büyük moral taşıdığı gözlendi. Acar, esnafla sohbetinde fiziki açıdan ilçedeki en zor ve tehlikeli işleri yapan esnafın Sanayi esnafı olduğuna, tüm bölge yaşayanlarının şu veya bu şekilde Sanayi'deki esnafa ihtiyaç duyduğuna dikkat çekerek, “İşte bu yüzden Sanayi bir şehrin en önemli bölgelerinden birisidir. Bu sitenin sorunu aslında hepimizin sorunudur. Bugüne kadar kapımız onlara hep açıktı, hep açık kalacaktır. Zaman zaman çevredeki konutlarda yaşanan gürültü şikâyetlerine de çözümü yeni dönemimizde bulacağımıza inanıyorum. Avrupa'da kullanılan “gürültü perdeleri” ile Sanayi sitesini çevreleyerek gürültünün taşmasına engel olmaya çalışacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Başkan Acar, Sanayi sitesinin iyileştirme çalışmalarına daha fazla yöneleceklerinin de müjdesini verdikten sonra esnafın kendisi için vereceği akşam yemeğine katılacak.

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI