MARMARİS SESİNİ İZMİR’E YİNE DUYURDU

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, HORECA Fuarı'nda ödül aldı.

 İzmir Uluslararası HORECA Fuarında İzmir Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen yemek yarışmasında,  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Deniz Güzelmansur, "Kuzu" kategorisinde klasman 1.si , “Tavuk” kategorisinde gümüş madalya aldı. Şule Cura “Tatlı” kategorisinde Merit ödülü aldı.

Desteklerini esirgemeyen Prof. Dr. Cafer Topaloğlu, Öğr.Gör.Dr. Alper Kurnaz, Öğr.Gör. Erhan İşlek, Julian Oteller Mutfak Koordinatörü Yaşar Bayar'a ve Güney Ege Turistik Otelciler Ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Yön. Kur. Başkanı Bülent Bülbüloğlu'na teşekkür ettiler.

Ayrıca Yarışmaya Katılan Sosyal Aşçılar Topluluğu Divan Başkanı Sayın Deniz Güzelmansur "Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulumuzu ve Marmaris’imizi en iyi şekilde temsil etmek için çabalıyoruz ve emek veriyoruz. Günümüz ve geleceğimizin okullu aşçıları olarak Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği'ninde (GEMAD) desteklerini bekliyoruz" dedi.

YILDIZLARIN KRALİÇESİ MİCHAELA ASTRODAN PODYUMLARI KRALİÇESİ DİLARA KIRMIT YORUMU
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
Niloya, Minik Dostlarını Şeker Gibi Bir Hafta Sonu Keyfine Davet Ediyor
SAFİYE DOĞANAYIN JAMAİKA KAÇAMAĞI
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI
KAYMAKAM KAYA’DAN İADE-İ ZİYARET
Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı