Marmaris Gençlikspor: 1 - Yatağanspor: 0

Marmaris Gençlikspor: 1 - Yatağanspor: 0

Süper Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi veren Marmaris Gençlikspor, galibiyet serisini dörtledi. Zirve yarışından kopmak istemeyen bir başka ekip Yatağanspor'u 1-0 yendi. Martılar'a altın değerindeki 3 puanı kazandıran golü, 73'te Süleyman Çelik kaydetti

Marmaris Şehir stadında oynanan maça, gözü zirvede olan  her iki takım da galibiyet parolasıyla çıktı. İlk 5 dakikada ev sahibi ekip çok etkiliydi. Batuhan'la girdiği mutlak pozisyonu da gole çeviremedi. Karşılaşmanın bundan sonraki bölümünde Yatağanspor oyuna denge getirdi. Çok istekli ve hırslı oldukları gözlenen her iki takım futbolcularının 90 dakika boyunca çok iyi mücadele ettikleri maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda da oyunun dengesi bozulmazken, Martılar, karambolden golü çıkarmayı, skoru değiştirmeyi başardı. 73. dakikada Çağan Kalafat'ın ortası konuk takımın ceza sahasını karıştırdı. Doğan'ın yakın mesafeden vuruşunda kaleci Hüseyin'den dönen topu Süleyman tamamladı, Yatağan ağlarına yolladı. Kalan dakikalarda beraberlik için bastıran konuk takımın gayretleri, başarılı Marmaris defansını aşamadı.  Maç da 1-0 tamamlandı. Mücadele gereği zaman zaman sertleşen karşılaşmanın orta hakemi cebinden 8 kez sarı, bir kez de kırmızı kart çıkardı. 90+1'de ayağı kayınca topa elle temas eden siyah-beyazlı savunma oyuncusu Çağatay Kalafat, ikinci sarı kartın ardından gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Gençlikspor önümüzdeki haftayı Turgutreis ligden çekildiği için maç yapmadan hükmen galip sayılacak 3 puan daha kazanacak. (Ender TÜRKKAN)

Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU