Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı

Temel Irmak / Marmaris

Marmaris Genç İş insanları Derneği Başkanı Mustafa Kemal Huz açılışta yaptığı konuşmada, "Marmaris iş insanları derneğimiz 1993 yılında kurulmuştur. 31 yıldır faaliyet gösteren derneğimiz ilçemizde ve üyesi olduğumuz üst çatı kuruluş olmuştur. Dünyanın en güzel coğrafyasında yaşayan ciddi bir istihdam yaratan iş insanlarımızdan oluşan derneğimiz ilk günden bu yana Marmaris'e katma değer sağlayarak sorumluluk projeleri oluşturmaya devam etmektedir. Bu akşam açılış organizasyonumuz da emeği geçen başta Komisyon Başkanımız Elif Varlık ve Üyelere çok teşekkür ediyorum. Açılışımıza katılım sağladığınız için teşekkür ederim" dedi. 

Kaymakam Nurullah Kaya ve Belediye Başkanı Acar Ünlü de birer konuşma yaptı. 

Derneğinin Açılış kurdelesini Kaymakam Kaya, Belediye Başkanı Ünlü ve dernek başkanı Huz'la kesti. 

Açılış törenine Kaymakam Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Acar Ünlü, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam, Genç İş Adamları Derneği Başkan adayları Caner Torunoğulları ve Can Ağar, Ak parti ilçe başkanı Ceyhun Gökmen, CHP İlçe Başkanı Ömer Bozdemir, belediye meclis üyeleri, EDELSTAAL Group International Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, Metin Ünal, Enis Bilgiç,  Esat Tugay, sivil toplum temsilcileri katılım sağladı. 

HABERİN VİDEOSU...

MARMARİS’TE 19 MAYIS COŞKU İLE KUTLANDI
GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti