Marmaris can kurtarıyor, kan bağışlıyor

Marmaris Ticaret Odası ve Marmaris Kızılay Şubesi'nin ortaklaşa yaptığı “Marmaris Can Kurtarıyor, Kan Bağışlıyor” kampanyası başladı. Ponit Center'da 10 ve 19 saatleri arasında 3 gün sürecek olan kampanya başladı.

Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, Meclis Başkanı Hüseyin Süer, Yönetim Kurulu Üyeleri, Marmaris Halkına çağrı yaparak kampanya destek olmalarını istediler.

Meclis Başkanı Hüseyin Süer kampanya hakkında “ Her insanın yapması gereken bir şey, Marmaris'te yaşayan herkesin bu kampanyaya destek olması lazım. . Kime ne zaman kan lazım olacağını bilemeyiz” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal ise “ daha önce Marmaris Dayanışma Derneği ve Kızılayın yapmış olduğu kampanyasına destek olmuştuk. Bizde 13 – 14 – 15 Nisan 2009 tarihleri arasında da Marmaris Ticaret Odası olarak yine Kızılayla işbirliği içerisinde kan bağış kampanyası düzenliyoruz.Tüm üyelerimizi kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz. Unutmayınki belkide sizin kanınız bir can kurtaracak. Her sağlıklı insanın toplumsal görevi olduğu düşüncesiyle üyelerimizi bu kamyamızda görmek istiyoruz” dedi.

BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN KAYMAKAM KAYA’YA ZİYARET