Mardinin Mazıdağı İlçesine

Mardin'in Mazıdağı İlçesine Bağlı Bilge Köyünde Yaşanan Katliamda Hayatlarını Kaybedenlerin Cenazeleri Köyde Hazırlanan Mezarlara Defnediliyor.

Mardin'in Mazıdağı İlçesine Bağlı Bilge Köyünde Yaşanan Katliamda Hayatlarını Kaybedenlerin Cenazeleri Köyde Hazırlanan Mezarlara Defnediliyor.

Mardin'in Mazıdağı ilçesine bağlı Bilge köyünde yaşanan katliamda hayatlarını kaybedenlerin cenazeleri köyde hazırlanan mezarlara defnediliyor.
Mardin Devlet Hastanesi'nde ailelerine teslim edilen cenazeler çevre il ve ilçelerden takviye edilen ambulans ve cenaze araçlarıyla köye getirildi. Burada mezarların kazıldığı arazinin yanındaki tarlada kılınan cenaze namazlarından sonra cenazelerin toprağa verilişi sırasında yakınları ağıtlar yaktı.


Önceki gece köyde saldırı sonucu hayatını kaybedenlerin şehir dışından ve Mardin'den gelen yakınlarıyla birlikte olayın duyulmasından sonra civar köylerden gelenler defin sırasında yardımcı oluyor. Cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Bu arada cenaze törenine DTP ve CHP'li milletvekilleri de gelerek hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı diledi.


SCOOTER SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN YENİ GİRİŞİM
Başkan Aras; “Muğla Turizm Araştırma ve Strateji Geliştirme Platformu Kuruyoruz”
Aras, “İçme Suyu Sorunlarının Giderilmesi İçin Projelerimiz Hazır"
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "Değirmenbaşı Konaklamasız Orman Parkı Fethiye Belediyesi'ne devredilmelidir"
OYUNCUSUZ AFİŞ ÇIKTI
MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
100 Yıllık Hasret Büyükşehir İle Sona Eriyor
ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA