Manisaspor Teknik Direktörü Özdeş:

Dış sahada önemli başarılarımız var. Bunu 1461 Trabzon maçında devam ettirmek istiyoruz" dedi

PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon ile karşılaşacak Manisaspor'un teknik direktörü Kemal Özdeş, deplasmandaki başarılı sonuçlarını sürdürmek istediklerini bildirdi.

Özdeş, Tarık Almış Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde ilk devrenin son maçlarını iyi geçirmek istediklerini, 1461 Trabzon maçında da tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Müsabakanın zor geçeceğini bildiklerini kaydeden Özdeş, "Dış sahada önemli başarılarımız var. Bunu sürdümek istiyoruz" dedi.

Özdeş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından önce Murat Tosun'un ağrıları olduğunu o nedenle oynatmadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Daha sonra hafta başında, devre arası takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Ona da saygı gösterdim. Manisaspor'da oynamak isteyen oynamalı. Manisaspor'da gelecek bekleyen futbolcular oynamalı. Çünkü Manisaspor para kazanılacak bir yer değil, daha çok gelecek kazanılacak bir yer. Murat'ında bu kararına saygı duydum. Verdiği emeklerden dolayı ona teşekkür ediyorum. Büyük bir ihtimalle Murat'la yollarımızı ayıracağız, yönetim kendisiyle görüşüyor."

Muhabir: Salih Eren
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri