Manisa'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliği

MANİSA Manisa'da, İstiklal Marşı'nın kabulünün 92. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.

MANİSA Manisa'da, İstiklal Marşı'nın kabulünün 92. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.

Manisa Belediyesi Kültür Merkezi'nde Hasan Türek Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen etkinliğe Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ile öğrenciler katıldı.

Törende hafta boyunca yapılan şiir, resim ve komposizyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Daşöz ve protokol üyeleri tarafından verildi. Dereceye giren öğrencilerin tümünün kız öğrencilerden oluştuğunu söyleyen Vali Daşöz, erkek öğrencilerin de yarışmalara iştirak etmesi gerektiğini söyledi.

Manisa merkez ilçedeki ortaokul ve liselerde adı Mehmet Akif olan 13 öğrenciye de Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Törende Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan "Dünden Bugüne Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı" konulu gösteri sergilendi.

Şehzadeler Mehter Takımı'nın mini konser verdiği tören sonrası Vali Daşöz, İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen "Mehmet Akif Ersoy" konulu kitap sergisinin açılışını yaptı.

Muhabir: Turgay Duyar

Yayıncı: Tolga Albay

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri