Manisa'da öğrencilere kırtasiye yardımı

(Fotoğraflı)

Kimse Yok Mu Derneği Manisa Şube Müdürü Abdurrahman Avınç, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen bin 500 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımında bulunduklarını söyledi.

Avınç, beraberinde dernek yöneticileri ile Gazi Okuma Salonu'nda öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Dernek olarak il genelinde bin 500 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı yaptıklarını ifade eden Avınç, yardımın öğrenciler için anlamlı ve faydalı olduğunu kaydetti.

Şube Başkanı Bayram Taştepe ise eğitime önem verdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Gıda, yiyecek ve sağlık konusunda hizmetlerimiz oldu. Bizler için eğitim olmazsa olmazlardan biri. Eğitim yılı yeni başladığı için müracaatta bulunanların sayısı oldukça fazla. Bizlerde bunu değerlendirerek başta okuma salonları olmak üzere civar köylerdeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yardımda bulunuyoruz."

Muhabir: Turgay Duyar
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri