Lösemi hastası Melis'e umut zinciri

Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören lösemi hastası 7 yaşındaki Melis Akbaş'a uygun kemik iliği bulunması için toplanan gönüllü donörler, el ele tutuşup "umut zinciri" oluşturarak kan merkezine yürüdü, kan verdi

Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören lösemi hastası 7 yaşındaki Melis Akbaş'a uygun kemik iliği bulunması için toplanan gönüllü donörler, el ele tutuşup "umut zinciri" oluşturarak kan merkezine yürüdü, kan verdi.

Bornova Küçükpark'ta biraraya gelen gönüllülere bazı sivil toplum kuruluşları da destek.

"Melis'e can ver" sloganıyla Melis Akbaş'ın tedavi gördüğü hastaneye kadar yürüyen grup, hastane önünde, kendilerini odasının camının ardından izleyen Melis'e el salladı. Melis için "Hayat bayram olsa" şarkısını söyleyen gurup, yanlarına gelen baba Bahadır Akbaş'ın telefonla aradığı kıza, "Melis seni çok seviyoruz" diye bağırdı.

Gazetecilere açıklama yapan baba Bahadır Akbaş, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, "Melis için başlatılan kampanyada Çapa Tıp Fakültesi'nde 6 bin kan var ama hala inceleme yapılamadı. İçinden biri Melis'e ya da kemik iliği bekleyenere umut olur belki. Tahlillerin pazartesi gününden itibaren başlayacağını söylediler. Ödenek gelecekmiş. Kadıköy ve Bakırköy belediyeleri ile bir iş adamı bize destek verdi. Melis'le telefonla konuştuk şimdi, çok mutlu olduğunu söyledi, teşekkür etti" diye konuştu.

Açıklamanın ardından "umut zinciri" oluşturmak için el ele tutuşan kan donörü olmak isteyen gönüllüler, kan merkezine kadar yürüyerek kan verdi.

Muhabir: Halil Şahin
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI