Kütahya Belediyesi, spor okullarında son 6 yılda bin 334 çocuk ve genci çeşitli branşlarda yetiştirdiğini bildirdi.
Kütahya Belediyesi Spor Koordinatörü Mustafa Taşpınar, yaptığı açıklamada, Kütahya Belediyesi spor okullarında, son 6 yılda bin 334 çocuk ve genci değişik branşlarda yetiştirdiklerini kaydetti.
Spor okullarında başarılı olan çok sayıda sporcunun lisanslı olarak başarılarını sürdürdüklerini ifade eden Taşpınar, Kütahya Belediyesi Spor Kulübü'nün 12 branşta faaliyet gösterdiğini belirterek, 2003 yılından bu yana halter, basketbol, voleybol, bisiklet, badminton, boks, atletizm, izcilik, satranç gibi branşlarda önemli başarılara imza atıldığını vurguladı.
Sporcuların ulusal ve uluslararası dereceler elde ettiğine değinen Taşpınar, atlıspor, okçuluk branşlarının, antrenör sıkıntısı nedeniyle sürdürülemediğini kaydetti.
Muhabir: Sistem
Yayınlayan: Mürsel Çetin