Kreş ve Anaokulları Açıldı

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası D. Vasfiye Göncü Anaokulu da uygulanan kontroller sonrasında öğrenciler sınıflarına girerek eğitime başladı.

Korona Virüsle mücadele kapsamında, 16 Mart’ta faaliyetlerine ara verilen okul öncesi özel eğitim kurumları, özel kreşler, gündüz bakımevleri ve çocuk kulüpleri, normalleşme kapmasında yeniden açıldı. Kontrollerin ardından öğrenciler okula girdiler.

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası D. Vasfiye Göncü Anaokulu da uygulanan kontroller sonrasında öğrenciler sınıflarına girerek eğitime başladı.

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız yaptığı açıklamada: “Bugün Uzun bir süredir ayrı kaldığımız çocuklarımız ile tekrar buluştum. Alınan pandemi önlemleri kapsamın da kapalı olan Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası D. Vasfiye Göncü anaokulumuz tüm tedbirler alınarak bugün tekrar hizmet vermeye başladı. Tüm çocuklarımıza, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum.” Dedi.

MARMARİS’TE COŞKULU KUTLAMA
MARMARİS’TE 19 MAYIS COŞKU İLE KUTLANDI
GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL