KREŞ ÖĞRENCİLERİNDEN CAN DOSTLARA ZİYARET

Özel bir anaokulunun minik öğrencileri Marmaris Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, küçük dostlarına mama, battaniye, eski gazete, kedi kumu gibi bağışlarda bulundu.

240 köpeğin yanı sıra 50 kadar kedinin de tedavi için bulunduğu Marmaris Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, sık sık minik öğrencilere ev sahipliği yapıyor. Özel Oyun Evim Anaokulu’nun 40 öğrencisi de öğretmenleri ve bazı velilerle birlikte merkezi ziyaret etti. Merkezin yavru bölümü, yetişkinler bölümü gibi çeşitli bölümlerini gezen minik öğrencilere Merkez görevlileri tarafından hayvanlar hakkında bilgi verildi. Öğrenciler minik dostları için hediyeler de getirdi. Mama, battaniye, eski gazete, kedi kumu gibi bağışlarda bulunan minikler hayvanlara yakın ilgi gösterdi. Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen kreş görevlisi; hayvanlarla kurulan bağın çocukların duygusal ve sosyal gelişiminde önemli rol oynadığını ifade etti.

GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ