Kömürcü’den dostluk mesajı

Türkiye Beyzbol Softbol Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu'nun yeni başkanı Şahin Kömürcü, tüm camianın ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve herkesi kucaklayacak bir yönetim anlayışına sahip olduklarını belirterek, “Federasyon bünyesindeki tüm spor branşl

Türkiye Beyzbol Softbol Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu'nun yeni başkanı Şahin Kömürcü, tüm camianın ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve herkesi kucaklayacak bir yönetim anlayışına sahip olduklarını belirterek, “Federasyon bünyesindeki tüm spor branşlarına aynı özeni göstererek ülke genelinde yaygınlaştırılması ve hak ettikleri seviyeye taşınması için herşeyi yapacağız” dedi.

Geldikleri konumun öneminin, ciddiyetinin ve camianın beklentilerinin fazlasıyla farkında olduklarını belirten Kömürcü, “Dünya çapında takım sporu olarak yayılmış, ünlenmiş 4 branşı birden bünyesinde barındıran tek federasyon olma özelliğindeyiz. Çok geniş bir alanda faaliyet göstermekteyiz ve geniş bir oyuncu potansiyeline sahibiz. Bu konuda en büyük avantajımız sporcularımızın ve takımlarımızın genellikle elit ve özel bir kesim olan üniversite takımları ve üniversite öğrencilerinden oluşuyor olması. Örneğin bugün federasyonumuz bünyesindeki branşlardan Amerikan Futbolunda lisanslı sporcularımızın yüzde 95'i üniversite öğrencisi veya mezunudur ve bu özellik sadece bu spor dalına ait olması nedeniyle ona özel bir kimlik kazandırmıştır” diye konuştu.

MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti