Kolej bahçesinde mangal keyfi

Özel Ufuk Koleji tarafından Kolejin fiziki yapısı ve eğitimini tanıtmak amacıyla Marmaris basın mensuplarına mangal partisi verildi.

Özel ufuk koleji okul aile birliği yöneticilerinin de katıldığı mangal partisi öncesi Okul müdürü Mustafa duyar Basın mensuplarını okulu gezdirerek verdikleri, eğitimle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Önceki gün Özel Ufuk Koleji bahçesinde Okul Aile birliği üyeleri ile basın mensuplarının davet edildiği mangal partisinde Ufuk Koleji müdürü kolejin fiziki olanakları ile eğitimi hakkında basını bilgilendirdi.
Yemek öncesi Basın mensuplarına okulu gezdirerek eğitim olanakları hakkında bilgiler veren okul müdürü Duyar Özel ufuk kolejinin öğrencilere sunduğu imkânlar ve eğitim olanakları nedeni ile Marmaris'te okullar arasında farklı bir noktada bulunduğunu belirterek “Oklumuz verilen eğitimin yanı sıra sportif ve kültürel faaliyetlerle de kendisini her alanda kanıtlamıştır”. dedi
Gerek eğitimde gerek kültürel faaliyetlerde gerek sporda ülke çapında ve uluslararası yarışmalarda kendini kanıtladığını belirten ufuk koleji öğrencilerinin çeşitli alanlarda elde ettikleri başarıları gösteren madalya ve belgeleri basın mensuplarına gösterdi
Okullarında 320 öğrenci olduğunu belirten Duyar 20 kişiyi geçen sınıflarımız yok“ şeklinde konuştu
Açıklamaların ardından mangal başına geçen basın mensupları hem okul aile birliği yöneticileri ile hem kendi aralarında sohbet ederek keyifli bir akşam yemeği yediler.

Marmaris Belediyesi Spor Kulübü'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN GECE DENETİMİ
BÜYÜKELÇİ MORRİS’TEN ÜNLÜ’YE ZİYARET
Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi’nden Başkan Aras’a Ziyaret
Can dostlar İçin Acil Müdahale Aracı Yollarda
Başkan Aras; “Muğla Turizm Araştırma ve Strateji Geliştirme Platformu Kuruyoruz”
MUCİZE ÇOCUK YELDA BAŞARAN
Hakan Berk: Türkiye'nin Sanatçısı ve Siyasi Arenada Ses Getiren Şarkısı!
SCOOTER SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN YENİ GİRİŞİM
Başkan Aras; “Muğla Turizm Araştırma ve Strateji Geliştirme Platformu Kuruyoruz”