KİTAP KAMPANYASINA BAŞKANDAN DESTEK..

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Ekinanbarı mahallesi İlkokulunda oluşturulacak çocuk kütüphanesine kitap bağışladı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Ekinanbarı mahallesi İlkokulunda oluşturulacak çocuk kütüphanesine kitap bağışladı.

Milas’ta faaliyet gösteren Merve Mefruşat İşletmesinin sahibi Ersin Atcı ve Yüksek Fizik Mühendisi Hüseyin Atcı tarafından başlatılan kitap bağışı kampanyasına bir destekte Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’tan geldi. Başkan Tokat Milas Belediyesi Kültür Yayınları arasında bulunan kitapları kampanya düzenleyicisi Ersin Atcı’ya makamında teslim etti. Başkan Tokat ayrıca Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesinde bulunan kitaplardan da Ekinanbarı İlkokulu Çocuk Kütüphanesine gönderileceğini belirti.

Ersin Atcı Başkan Tokat’a teşekkür ederek ;  Her çocuğun kitap okumaya hakkı var. Bizde Ekinanbarı İlkokulumuz için bir kütüphane oluşturmak adına böyle bir kampanya başlattık. Kitap Bağışlamak isteyen vatandaşlarımız evde okumadıkları kitaplarını bize getirebilirler. Mart ayının son haftasında kutladığımız Kütüphaneler haftası dolayısıyla 21 Mart tarihine kadar topladığımız kitapları 26 Mart pazartesi günü Okul Aile Birliği Başkanı Barış Ülkü’ye teslim edeceğiz” dedi.

Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI
KAYMAKAM KAYA’DAN İADE-İ ZİYARET
Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ
Başkan Topuz: 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı