Kış Trofesi İkinci Ayak Yat Yarışları sona erdi.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından düzenlenen ''Kış Trofesi İkinci Ayak Yat Yarışları'' sona erdi.

Marmaris Körfezi'nde, Uluslararası Yelken Federasyonu'nun yelken yarış kurallarının özel açık deniz yönetmeliğine göre yapılan yarışa 18 yatın katıldığı belirtildi.
Yarışın ikinci gününde saat 11.15'te verilen startın ardından, boyları 6 ile 27 metre arasında değişen yatlar üç ayrı sınıfta yarışmaya başladı. Biri üçgen rota olmak üzere 4 farklı rotada yarışan yatlar, zaman zaman şiddetini arttıran rüzgar ve yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı.
İki gün süren yarışta, IRC 1 sınıfında My Mistress isimli yat birinci, Gökova ikinci, Philoxene ise üçüncü oldu. IRC 2 sınıfında birinciliği Hadar, ikinciliği Shakara, üçüncülüğü de Blues elde etti. Destek sınıfında ise birinciliği Yüksel 33, ikinciliği Lucy ve üçüncülüğü Eda isimli yat kazandı.
Yatların yarıştığı, rota 1 ve üçgen rotanın 12 deniz mili, rota 4'ün 9, rota 2 ve 3'ün ise yaklaşık 7 deniz mili olduğu öğrenildi.
Rüzgarın beklenenden daha şiddetli olması nedeniyle erken sona eren yarışta dereceye giren yatçılara çeşitli ödüller verileceği açıklandı.

MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI
KAYMAKAM KAYA’DAN İADE-İ ZİYARET
Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ