Kimyasal silah kullanılmasının karşılıksız kalması düşünülemez

Cumhurbaşkanı Gül, Suriye'de kimyasal silah kullanılmasının karşılıksız kalmasının düşünülemeyeceğini belirterek "Siyasi bir strateji ortaya koymadan herhangi bir askeri müdahalenin de netice alacağına inanmam" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suriye'de kimyasal silah kullanılmasının karşılıksız kalmasının düşünülemeyeceğini belirterek, "Siyasi bir strateji ortaya koymadan herhangi bir askeri müdahalenin de netice alacağına inanmam" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Suriye ile ilgili gelişmelere Türkiye'nin kayıtsız kalamayacağını belirterek, "Türkiye bu işlerin tamamen dışında olamaz, bölgede bu kaosun bitmesini, daha da kötü kontrolsüz çatışmalara yol açacak durumların ortaya çıkmasının önlenmesini en çok biz isteriz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül, Suriye'ye olası askeri müdahale ile ilgili, "Bu işlerin çözümü siyaset ve diplomasi ile olacak. Siyaseti ve diplomasiyi daha çok zorlamak ve bunun kapısını aralamak için uğraşmak gerekir. Bunun için de Rusya ve İran'ın da bir şekilde bu işlere angaje edilmesi gerekir" dedi.

Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI