Kaymakam Kötene Sanarttan nezaket ziyareti

Kısa bir süre önce Marmaris'te yaşayan sanatçıların bir araya gelerek oluşturdukları sanat topluluğu bugün Marmaris Kaymakamı Kamil Köten'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kısa bir süre önce Marmaris'te yaşayan sanatçıların bir araya gelerek oluşturdukları sanat topluluğu bugün Marmaris Kaymakamı Kamil Köten'e nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarete topluluk adına Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Öztürk, Üyeleri temsilen de Nursel Kargın, Hale Karaarslan, Çigdem Birten, Münir Gözen ve Mustafa Sarıipek katıldı.

Ressam Nursel Kargın Kaymakam Kamil Köten'e kendisine ait bir resim hediye etti. Kamil Köten hediyeyi çok beğendiğini bir ressamın eserini hediye almış olmaktan da mutlu olduğunu ifade etti. Topluluk adına Şeref Öztürk Marmaris Sanart'ın kurulma amacı ve süreci hakkında Kamil Köten'e bilgi verdi. Öztürk ayrıca Marmaris Belediyesi ve Martab'ın sponsorluğunda hazırlamış oldukları Uluslararası Marmaris Kısa Film Festivali Hakkında yapılan çalışmalarını anlattı.

Marmaris Kaymakamı Kamil Köten Marmaris Sanart'ın kendisini ziyaret etmelerinden mutlu olduğunu belirtirken sanatın ve sanatçının korunmasının önemini de söyledi. Köten, Marmaris'in marka değerinin artmasında sanatçılara çok görevler düştüğünü ifade ederken, genel ve yerel yönetimlerinde gereken destekleri vermesinin gerekliliğini ifade etti.

Köten, Marmaris Belediyesinin de bu tür sanatsal etkinliklere karşı sağ duyulu olduğunu belirtti. Köten; "Kısa film festivali ile ilgili olarak ta ülkemiz de çok bilinen bir şey değil yapılacak festivalin buna katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi

BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN KAYMAKAM KAYA’YA ZİYARET