Kardan evde bir gece

Lübnanlı gençler, Eskimo usulü kardan yaptıkları evlerde (iglo) günlük yaşamın stresinden ve problemlerinden uzakta bir gece geçiriyor.

Lübnan'ın güneyindeki Sayda kentinden gelerek Uyun es-Siman bölgesindeki dağlara çıkan 16 genç, geceyi geçirmek için 12 saatlik bir çalışma sonrası iki iglo yaptı.

Yanlarına bol miktarda yiyecek alan gençler, hava sıcaklığının gündüz eksi 2 olduğu Lübnan dağlarında gürültüden uzak huzurlu bir gece geçirmeyi planlıyor.

AA muhabirine konuşan gençlerden Hazım Ebu Zeynep, "Hiç ara vermeden 6 saat çalıştık, yemek bile yemedik. Gece olmadan igloları bitirmemiz gerekiyordu, yoksa bu soğukta kurda kuşa yem olurduk" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri