Karadinç yoğun bakımda

Marmaris eski Belediye Başkanı İsmet Karadinç Karaciğerlerindeki rahatsızlığından dolayı Özel Ahu Hetman Hastanesi yoğun bakımında tedavi altında.

Marmaris eski Belediye Başkanı İsmet Karadinç Karaciğerlerindeki rahatsızlığından dolayı Özel Ahu Hetman Hastanesi yoğun bakımında tedavi altında. Marmaris'te günlük olarak yayın yapan yerel gazete sahipleri dün eski Başkan İsmet Karadinç'e geçmiş olsun ziyaretine gittiler.

Marmaris'te 15 yıl boyunca belediye başkanı olarak bir çok hizmeti bulunan ve gazetecilerle geçmişte hatırası ve anıları bulunan eski Başkan İsmet Karadinç'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan gazeteciler yoğun bakımda olduğu için ziyaret edemediler. Ahu Hetman Hastanesi Başhekimi Sahir Ökten'e İsmet Karadinç'e ulaştırılmak üzere not bırakarak geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Ahu Hetman Hastesi Başhekimi Op.Dr. Sahir Ökten eski belediye başkanı ile ilgili gazetecilere kısa bir bilgi verdi.

Ahu Hetman Hastesi Başhekimi Op.Dr. Sahir Ökten; “İsmet bey yaklaşık bir ay GATA'da tedavi gördü. Gastroentoloji bölümünde bir ay tedavi gördü. Bu tedavinin ardından bizim hastanemizde. Yoğun bakımda yatıyor. Hastalığı da Karaciğere bağlı yutah borusunda zaman zaman kanaları oluyor. Yoğun bakımda tedavi görüyor durumu ciddiyetini koruyor. Yoğun bakımda olduğundan dolayı ziyaretçi kabul etmiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri