Karadenizliler Derneği’nde 2. Temel Irmak dönemi

Marmaris Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği 2009 Olağan Genel Kurulu'nda, gazetemizin sahibi ve genel yayın yönetmeni Temel Irmak yeniden başkan seçildi.

Tek listeyle gidilen yönetim kurulu seçiminde, oybirliğiyle ikinci kez başkanlık görevine getirilen Temel Irmak, dernek binalarını, üyelerin rahatça ulaşabileceği yeni bir adrese taşıdıktan sonra sosyal faaliyetlerine hız vermeyi planladıklarını söyledi.


Marmaris Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu Julian Otel'de yapıldı. Divan Başkanlığı görevine Mustafa Ayaz, yardımcılıklarına ise Ahmet Gençalioğlu ile Hakan Yalçınkaya'nın getirildiği kurul, saygı duruşuyla başladı. 28 Nisan 2007'den bu yana derneğin başkanlık görevini yürüten Temel Irmak, faaliyet raporunu, gelir-gider tablosu ve önümüzdeki dönemin tahmini bilanço rakamlarını okudu. Raporlar ile tahmini bütçenin oybirliğiyle kabul edilmesinin ardından yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Yönetime sadece Temel Irmak'ın hazırladığı liste aday oldu. Başkan Irmak'ın listesi oybirliğiyle yeniden seçildi.

İŞTE KARADENİZLİLER'İN YÖNETİMİ
Irmak'ın asil listesinde Ahmet Gençalioğlu, Kemal Kalemci, Hacı Zaimoğlu, Bedri Kurtuluş, Mehmet Uzun ve Çakır Irmak yer aldı. Erdal Nayır, Hakan Yalçınkaya, Hasan Irmak da Denetleme Kurulu asil üyeleri oldu.
Başkan Temel Irmak görüş ve temennilerini dile getirdi: Sözlerine, ülkede yaşanan terör olaylarını ve teröristleri kınayarak başlayan Irmak şunları söyledi:

“Marmaris'te yaşayan Karadenizlileri kaynaştırmak amacıyla sosyal faaliyetlere hız vereceğiz. Bu amaçla dernek binamızı üyelerimizin aileleriyle birlikte rahatça ulaşabileceği yeni bir adrese taşıyacağız. Üyelerimizin derneğimize daha çok sahip çıkmasına uğraş vereceğiz.”

Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "Değirmenbaşı Konaklamasız Orman Parkı Fethiye Belediyesi'ne devredilmelidir"
OYUNCUSUZ AFİŞ ÇIKTI
MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
100 Yıllık Hasret Büyükşehir İle Sona Eriyor
ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA
Milletvekili Özcan’dan İztuzu Tepkisi: “Hangi Mevzuata Dayanarak Muçev adlı Şirket İhaleye Çıkıyor?”
HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…