Karacan çocukları sevindirdi

Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkanı Adayı Mustafa Karacan Armutalan’da gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde çocukları oyuncaklarla sevindirdi.

Ziyaretlerde Karacan, çocuklarımızın Marmaris’te vakitlerini verimli geçirecekleri çocuk parkları ve çocuk eğitim merkezleri ile yaz spor okullarında ücretsiz yararlanacaklarını söyledi

Her fırsatta seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlara bir araya gelen Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkanı Adayı Mustafa Karacan ilçede adım atmadığı yer çalmadığı kapı bırakmıyor.  Seçim çalışmaları kapsamında DP Marmaris ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri yaptıkları ziyaretlerle bölge hakkında Belediye Başkan adayı Mustafa Karacan’ı bilgilendirirken Mustafa Karacan bu bölgeleri de ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Ziyaretlerde Armutalan’da yaşayan vatandaşların sorunlarını dinleyen Karacan,  sorunların çözümü için geliştirdikleri projeleri anlatarak vatandaşlardan kendilerine destek olmalarını istedi. Karacan çocukların Marmaris’te vakitlerini verimli geçirecekleri çocuk parkları ve çocuk eğitim merkezleri ile yaz spor okullarında ücretsiz yararlanacaklarını söyledi.

Bu ziyaretlerde özellikle çocuklara özel ilgi gösteren DP Marmaris Belediye Başkan adayı Mustafa Karacan çocuklar içinde sürpriz yaparak yanında getirdiği oyuncakları çocuklara hediye etti.  Aldığı oyuncaklarla sevinen çocuklar ise Karacan’ın etrafında sevgi çemberi oluşturarak hatıra fotoğrafı çektiler. Çocuklarla da tek tek sohbet eden Mustafa Karacan onların isteklerini de yönetime geldikleri taktirde gerçekleştireceklerini ifade etti.

ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA
Milletvekili Özcan’dan İztuzu Tepkisi: “Hangi Mevzuata Dayanarak Muçev adlı Şirket İhaleye Çıkıyor?”
HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’