Kaç kere baba demek istedim
Her defasında boğazımda düğümlendi o iki hece. Beni ben yapan sendin. Mesafeler var aramızda çocukluğumu senle yaşayamadım belki ama büyüttüğüm o ilk erkeğim sendin..
Her seferinde o sihirli sözcüğü duyduğumda ürkek ufacık bir yürekle sığındım sana. Sonunu bilmeden düşledim seni rüyalarıma girdin. Biliyorum şimdi büyüdüm güzelleştim sana benziyorum sanırım biraz da duygusalım gözyaşlarımda saklıdır yaşadıklarım.
Kalbime akıttığım o "nemli" şeylerde hep sen varsın.Büyüdüm baba kimse bilmez bendeki seni sendeki beni. Dilime kilit vursalar gözlerimdeki feryat anlatır seni.
Sıcaklığını her gece başımı okşayışında hissederim.
Büyüdüm baba kimse bilmez ama hayal kurarım işte böyle..
Geceleri başımı yastığa koyduğumda hayalimdeki gözlerin gelir aklıma.Karanlık korkutmazmış soğuk üşütmezmiş insanı meğer.. Öyla büyütmüşümki seni içimde.
Öylesine bendensinki ölmüyorsun.Kaç gecemi gün ettim.. Büyüdüm baba kimse bilmez sorumluluk sahibiyim emanet nedir biliyorum emanetsin bana..Benlesin kan gibisin
..Ve ben emanetime sahip çıkıyorum. Sorduklarında babamın kızıyım demeyi bir bilsen ne çok istedim!
Ne çok istedim seni sevdiğimi söylemeyi.
Büyüdüm baba kimse bilmez düşündüğümü söyleyebildiğimi. Bak söylüyorum işte seni seviyorum baba. Varlığınla yanımda olamasanda yokluğunla kalbimdesin. KIYMETLİMSİN!