İzmirli balıkçılara yeni başkan

Ahmet Yapıcı, İzmir Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği başkanı seçildi

Olağan Mali Genel Kurul için Güzelbahçe'de toplanan İzmir Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği'ne üye balıkçıların aldığı seçim kararı sonucunda Ahmet Yapıcı başkan seçildi.

İzmir Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği'nin yazılı açıklamasında, Karaburun Yarımadasında faaliyet gösteren kooperatifler ile endüstriyel balıkçıların desteğini alan Ahmet Yapıcı'nın İzmir Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği'ne başkan seçildiği bildirildi.

Seçim öncesi yönetimde bulunan Kemal Yılmaz, Hasan Eser, Ergün Canduran ve Ünal Görgün gibi isimler ise yönetim dışında kaldı.

Açıklamada, seçim sonuçlarıyla ilgili Hasan Eser'in, "Biz böyle bir sonucu hak etmiyorduk. Ama bu şarkı burada bitmez. Görev yaptığımız süre içerisinde hangi konuda başarısız olmuşuz? Söz veripte yapmadığımız ne var merak ediyorum" ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Ahmet Bayram
Yayınlayan: Sabri Çelebioğlu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri