İzmir'de kaçak operasyonu

Gümüldür'de yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmak isteyen 25 kaçak ile bu kişilerin yurt dışına gönderilmesi işini organize ettikleri ileri sürülen 5 kişi yakalandı

Menderes ilçesine bağlı Gümüldür beldesinde, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmak isteyen bir kadın 25 yabancı uyruklu kaçak ile bu kişilerin yurt dışına gönderilmesini organize ettikleri iddia edilen 5 kişi yakalandı.

İzmir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gümüldür beldesi İnönü Mahallesi Azmak Deresi mevkisinden yasa dışı göçmen kaçakçılığı yapılacağı yönündeki istihbarat üzerine, İzmir İl jandarma Komutanlığı ekiplerince bölgede operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 21'i Eritre, 2'si Somali, 2'si de Suriye uyruklu 25 kaçak, zodyak botla denize açılmak üzereyken, kaçışı organize eden 5 kişiyle yakalandı.

Kaçakların yurt dışına çıkışını organize ettikleri ileri sürülen 5 kişi, mahkemece tutuklandı.

Muhabir: Ufuk Kırabalı
Yayınlayan: H. İbrahim Uyar

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri