İyi kalpli olun

Huzur Evi'nin altındaki Belediye Tabipliği'nde ücretsiz kalp taraması yapılıyor.

Marmaris Yalı Lions Kulübü'nün daveti üzerine Marmaris'e gelen Türk Kalp Vakfı temsilcileri, Huzur Evi'nin altındaki Belediye Tabipliği'nde ücretsiz kalp taraması yapıyor.
YARIN SON
'İyi kalpli ol' sloganıyla faaliyetlerini sürdüren Vakfın Başkan Yardımcısı Hayriye Middillioğulları, yoğun ilgi gösterilen taramaların, yarın saat 18.00'e kadar süreceğini belirtti.
Vakıflarının asıl amacının, halkı, kalp ve damar hastalıkları konusunda bilinçlendirmek, hastalanmadan yaşamayı öğretmek olduğunu vurgulayan Middillioğulları, dileyen herkesi taramadan geçireceklerini söyledi.
TUZ VE ŞEKERDEN UZAK DURUN
Tarama işlemini yürüten vakfın mütevelli üyesi Çocuk Hastalıkları ve Toplum Hekimi Prof. Dr. Yıldız Tümerden, taramalara katılanların, kollestrol ve şeker tahlillerini yapacaklarını, gerektiği takdirde de EKG'lerini çekeceklerini belirtti. Tümerden, kalp ve tansiyon hastalıklarına karşı öncelikle, asitli içecekler, hazır ve yağlı yiyeceklerden, özellikle de tuz ve şekerden kaçınılması gerektiğini vurguladı.
SIRA ALMALISINIZ
Kalp Vakfı'nın Marmaris'te ücretsiz tarama yapmasına aracılık eden Yalı Lions Kulübünün Başkanı Pervin Bakkkaloğulları da “Marmaris yaşayanlarına hizmet edebilmek, onlara bir nebze de katkıda bulunmak bizi çok mutlu ediyor” diye konuştu. Bugün ve yarın sabah 09.00'da başlayıp, yarın akşam 18.00 sıralarında sonlanması planlanan taramalardan geçmek isteyenlerin tabiplikteki yetkililerden sıra almalarının yeterli olduğu kaydedildi. (Ahmet IRMAK)

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ