İsrail’i kınıyoruz

“Armutalan Belediye Meclisi İsrailin Filistine yaptığı saldırıyı kınayan yazılı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada “Bilinmelidir ki, bu saldırılarda hayatını kaybeden her insan bizden ve insanlığımızdan bir parçayı da beraberinde götürmektedir” dedi.Y



"Yaklaşık 20gün önce İsrail'in Gazze'yi bombardıman etmesiyle başlayan ve araların da çocukların da bulunduğu yüzlerce sivilin yaşamına mal olan insanlık dışı saldırıyı kınıyoruz….
Ortadoğu'da barışa dayalı çözüm sürecini ortadan kaldıran bu şiddet politikasını insanlık onuru ve haysiyeti açısından kabul edilmez buluyoruz.
Bilinmelidir ki, bu saldırılarda hayatını kaybeden her insan bizden ve insanlığımızdan bir parçayı da beraberinde götürmektedir.
Bu sebeple başta Birleşmiş Milletler olmak üzere, uluslararası toplumun bu oransız ve ölçüsüz kuvvet kullanımına artık 'dur' demesini bekliyoruz.
Bizler Gazze'deki geçen yirmi yılın en ağır saldırılarına maruz kalan Filistin
Halkı ile dayanışma içinde olduğumuzu ve Filistin halkına reva görülen insanlık dışı muameleyi hiçbir şekilde kabul etmediğimizin bilinmesini isteriz.
Bölgenin kalıcı barışa kavuşması için herkesin üstüne düşeni yapmasını, Gazze üzerindeki ambargonun kaldırılmasını ve Filistin'e yönelik pervasız ve acımasız saldırıların derhal durdurulmasını talep ediyoruz"

MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor