IRMAK ile idealinizdeki eğitim

IRMAK Eğitim Danışmanlık Şirketi Muğla ve Marmaris'te Bireysel eğitim, Öğrenci danışmanlığı (Koçluk), Rehberlik ve Psikolojik danışmanlık gibi alanlarda faaliyetlerine başladı.

IRMAK ile idealinizdeki eğitim

IRMAK Eğitim Danışmanlık Şirketi Muğla ve Marmaris'te Bireysel eğitim, Öğrenci danışmanlığı (Koçluk), Rehberlik ve Psikolojik danışmanlık gibi alanlarda faaliyetlerine başladı.

Binlerce öğrencinin yarıştığı sınavlarda istenilen sonucun alınabilmesinde ve bireylerin hayata hazırlanmasında kendilerine rehberlik ve danışmanlık yapabilmek, fertlerin eğitim ve öğretimde beklentilerini görüp, bunların gerçekleştirilmesine yardımcı olmak amacıyla kurulan IRMAK Eğitim Danışmanlık, çok güzel başarılara imza atacak.

“Her Birey Ayrı Bir Projedir” sloganıyla; her öğrenci için ayrı bir proje hazırlayan IRMAK Eğitim Danışmanlık eğitimcileri, beklentilere göre “Veli İzleme Sistemi” ile velinin beklentilerini, dilek ve şikâyetlerini başarıyı arttırmak için değerlendirmektedir. “Çözüm Ortaklığı” prensibiyle sizin yerinize ve çocuğunuz için, eğitim kurumlarıyla birlikte projeler yürütmektedir.
Beklentilerini kişisel eğilimleri doğrultusunda belirleyebilmiş bireylerin disiplinli bir çalışma ve profesyonel bir destekle istediği okula girebildiği gerçeğinden yola çıkarak, çalışmalarını “Öğrenci Merkezli” yürütmektedir.

Bireysel Danışmanlık
Öğrenci Koçluğu yaparak öğrencinin gelişimini ve başarısını yakından takip etmektedir. Öğrenci koçluğu hizmeti temel becerileri arttırma amacıyla öğrenci ile koç arasında kurulan işbirliğidir. Öğrenci koçluğunun amacı; öğrenciyi hedefleri doğrultusunda yönlendirmek, motive etmek ve onun bu süreç içinde yaşadığı zorluklarla baş etmesini sağlamaktır. Öğrenci koçu, öğrencinin hedeflere ulaşmasını destekler, öğrenme motivasyonunu arttırır. Öğrencinin ihtiyaç duyduğu becerileri geliştirir. Öğrenciye odaklanarak öğrenci ve aile ile birlikte öğrencinin başarma isteğini arttırıcı çalışmalar yapar. Çalışma programını oluşturur. Öğrencinin okulu ile iletişim halinde ders başarısını takip eder.

Özel Ders
Birebir ders anlatımı; özel dersi dershanelerdeki ve okullardaki derslerden farklı kılan en büyük özelliktir. Branşında uzman eğitim kadrosu bulunan IRMAK EĞİTİM DANIŞMANLIK' ta görev yapan öğretmenler, ders boyunca sadece bir öğrenciyi takip etmesi, konuyu öğrencinin seviyesine göre anlatması ve örneklendirmesi özel dersin en faydalı metot olmasının başlıca sebebidir.


Dershanede ve ya okulda ders anlatılırken tam anlaşılmayan, aklınıza takılan konu ile ilgili bir soruyu öğretmeninize soramayabilirsiniz. Ama özel ders aldığınız öğretmeninizle bu sorun çok rahat giderilir. IRMAK EĞİTİM DANIŞMANLIK bünyesindeki öğretmenler sorularınızı, siz konuyu tam olarak kavrayıncaya kadar anlatır.


Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Edebiyat, Dil Anlatım, Türkçe, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler derslerinde Birebir anlatım gerçekleştiren öğretmenler, öğrencilerin eksik konularının giderilmesine yardımcı olmaktadır. Yazılılar öncesinde ders çalışma (yazılı takviyesi), değişen müfredata uygun olarak anlatılmaktadır. İlkokul 4. sınıftan, lise 12. sınıfa kadar bütün öğrencilere ders ve danışmanlık verilmektedir.


Zamanı verimli kullanmanın ehemmiyetli olduğu şu günlerde “Özel Ders” sayesinde derslerde kaytarma olmadan etkin öğrenme gerçekleşir. Konulara nokta atışı yapılarak etkin öğrenme gerçekleşir.


IRMAK Eğitim Danışmanlık eğitimcileri, aile bireylerinin bütün eğitim yaşamları boyunca, ihtiyaç duyulan her konuda uzman çözümler sunmaktadır. Her öğrencinin farklı öğrenme tarzı olduğu bilinci ile her öğrenciye farklı öğrenme tekniği ile yaklaşarak “Tam Öğrenme” yi gerçekleştirmeyi amaçlar. Doğruluğu akademisyenler tarafından onaylanan testler ile etkin ve verimli ders sonuçlarına ulaşmaktadır.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik
Bünyesinde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik uzmanı bulunduran IRMAK Eğitim Danışmanlık gençlere; Sınav kaygısı, Okul sorunları, stres, yorgunluk, mutsuzluk, takıntılar, ergenlik problemleri, korkular, özgüven eksikliği konularında yardımcı olmaktadır.


Bazı durumlarda kişiler kendilerine yardımcı olabilecek kaynakları harekete geçiremedikleri için, hayatın değişik alanlarında ciddi problemler ve kayıplarla karşı karşıya kalabilirler. Herkesin hayatında kişisel, sosyal ya da akademik destek yönünden, objektif bir bakış açısına ve yönlendirmeye ihtiyaç duyduğu dönemler olabilir. Her ne kadar sizin hayatınızı yaşamayan ve sizin duygularınızı hissetmeyen bir başkasının sizi anlamayacağını düşünseniz de profesyonel anlamda empati kurma becerisi edinmiş uzmanlar bu tür durumlarda sizi anlayabilir ve yardımcı olabilirler.

Yayın Bayiliği
Ayrıca şirket bünyesinde Zambak, Kaynak, Pi-Analitik ve Başaran yayınlarının Muğla ve Marmaris bayiliği bulunmaktadır. Bu yayınlardan toplu alımlarda cazip indirimli satış yapılmaktadır. Türkiye çapında kalitesi ve başarısı ispatlanmış yayınları Marmaris'e tanıtma imkânı sunulmaktadır.

IRMAK Eğitim Danışmanlık'a internetten de www.irmakegitim.com adresinden ulaşabilir, gerekli bilgileri 413 33 24 numaralı telefondan alabilirsiniz.

Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI
KAYMAKAM KAYA’DAN İADE-İ ZİYARET
Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ
Başkan Topuz: 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı