İngiltere'den Türk DJ'lere destek projesi şaşırttı!

Türk asıllı İngiliz sanatçıdan DJ'lere pandemide moral projesi!

 

Pandemi'nin en zorlu zamanlarını yaşadığımız bu günlerde İngiltere'den gelen destek haberi yürekleri ısıttı. Türk asıllı İngiliz sanatçı Gamze Akın yeni müzik projesinde Türk DJ'lerin düzenleme ve remix versiyonlarına yer vereceğini duyurdu.

Pandemi sürecinde gece klüpleri ve etkinliklerin durması sebebi ile zor günler yaşayan Türk DJ'leri için birazda olsa destek ve moral olabileceğini paylaştı. Başarılı ses sanatçısı mayıs ayında yayınlamayı planladığı projesi için Türk DJ'leri ile iletişime geçtiğini duyurdu. 

Geçtiğimiz pandemi sürecindede Türk ve İngiliz sağlık çalışanları için kampanyalar düzenleyen sanatçı şimdide Türk DJ'leri ve müzisyenler için projeler düzenlemeyi hedefliyor.

Ayrıca son yayınlamayı planladığı albümün tüm gelirlerini yine Türk ve İngiliz sağlık çalışanlarına bağışlayacağını açıklayan Gamze Akın, böyle zor günlerde milletçe değil milletler arası bir kenetlenmenin daha doğru olacağına inandığını söylüyor.

GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ