İlçe Başkanı Öztürkmü İlhanmı Olacak!

Yine Nihat Öztürk Zekeriye İlhan'ı, Muğla'ya İl Başkanı Yaptıramadı, Şimdi ise Marmaris'eİlçe başkanı yaptırmaya çalıştığı iddia edildi.

Ak Parti'yi Muğla'da Karıştıran Nihat Öztürk Ortaya Çıktı Yine Nihat Öztürk Zekeriye İlhan'ı, Muğla'ya İl Başkanı Yaptıramadı, Şimdi ise Marmaris'e İlçe başkanı yaptırmaya çalıştığı iddia edildi.

Ak Parti'ninTeşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısının 7 yardımcısından biri olan Murat Baybatur'un Ege bölgesindeki 8 yardımcısı Nihat Öztürk'ün Muğla'nın Mikseri olarak biliniyor.

31 Mart 2019 mahalli seçimlerde, ortalıkta görünmeyen, partinin hiç bir çalışmalarına katılmayan Nihat Öztürk ortaya çıktı. Muğla'da siyaseti insanları birbirine düşürürek yapan Öztürk, Ak Parti'nin Muğla'da başarılı olmamasının birinci sebepleri arasında gösteriliyor. 'Ekrana bakıyorum' demişti.  

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı, eski AK Parti’li Muğla milletvekili Nihat Öztürk’ün, kumarhanede çekilmiş görüntüsü ortaya çıktı.

Odatv'ye konuşan Öztürk, "Ekrana bakıyordum" dedi. Öztürk, "Parti içi muhalefetin tamamen masumane bir olayı servis etmesi FETÖ'cülerin kullandığı bir yöntem olarak karşımıza çıktı" ifadelerini de kullandı.  

Oda TV'nin haberi, tüm ülkede olduğu gibi, Nihat Öztürk'ün yaşadığı, ticaret yaptığı Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde de geniş yankı bulmuştu.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR