İFTAR SOFRALARI AÇILIYOR

Marmaris Huzurevi Derneği tarafından organize edilerek hayırsever vatandaşların desteğiyle verilen iftar yemeklerine bu ramazanda da devam edilecek.

Marmaris Belediyesi Huzurevi mutfağında pişirilecek yemekler ihtiyaç sahibi birçok vatandaşın bütçesine katkı sağlayacak.

Marmaris Huzurevi Derneği yönetimi, bu yıl da geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerine devam edecek. Hayırseverlerin ve Marmaris Belediyesi’nin katkı ve destekleriyle gerçekleştirilen bu etkinlikte her gün üç çeşit yemek ihtiyaç sahiplerinin getirdikleri kaplara konularak, iftar saatinden 2 saat önce dağıtıma başlanacak. Her akşam 400 kişilik iftar yemeği verilecek. Yardımseverlerden gelen talebin artması durumunda kişi sayısı da arttırılacak.

Hayırsever vatandaşların yardımları bekleniyor

Hayırsever vatandaşların desteğiyle verilen iftar yemekleri için 2 ayrı tarife bulunuyor. 400 kişilik tavuk yemeği için 1100, et yemeği için ise 1400 TL’nin Marmaris Huzurevi’ne 412 88 20’den bilgi verdikten sonra Dernek hesabına yatırılması gerekiyor. Hesap bilgileriyse şöyle; Marmaris Huzurevi Derneği Halk Bankası Marmaris şubesi, hesap no 16000014

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI