ICONIC ECE SÜKAN

Ünlü oyuncu ve moda yazari Ece Sükan, Merarica Urban Couture markasının Capsule Koleksiyonu için objektif karşısına geçti.

 

 

Markanın yaratıcısı ve tasarımcısı Merve Üründül, Capsule koleksiyonla ilgili, “Çabasız ama el emeği detayları ile couture kavramından uzaklaşmayan, özgür bir kombinleme alanı yaratan bir koleksiyon. Paris'ten ithal ettiğimiz koton tül kullanarak yaptığımız büstiyerlerimiz oldukça hafif, terletmeyen ve özgün modelleriyle fark yaratıyor. İpek ve koton materyallerle hem gündüz hem geceye uyarlanabilen bir koleksiyonla, dinamik şehirli kadına hitap ediyor” dedi.

Bugüne kadar Serenay Sarıkaya, Ayşe Hatun Önal gibi isimleri giydiren Merve Üründül Ece Sükan için , “Ece, yurt içi ve yurt dışında moda dünyasının kendine özgün cool tarzıyla yakından takip ettiğimiz, aynı zamanda oyunculuğuyla da yeteneklerini konuşturan, her donem  iconic olmuş biri. Markamı kurarken de giydirmeyi hayal ettiğim kişiydi” dedi.

Soft renklerin ağırlıkta olduğu kapsül koleksiyonda sınırlı sayıda üretilen elbise, şort, ceket ve büstiyerler öne çıkan parçalar oldu. Ece Sükan, birbirinden şık tasarımlarla çarpıcı pozlar verdi.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR