İçmeler’de bacalar temizleniyor

Yaz sezonunun sonlarına gelindiği şu günlerde İçmeler Belediye ekipleri çevre temizliğinde duyarlı çalışmalarına devam ederken bacaların da temizliği başladı.

Belediye ekiplerinin özenle devam ettirdiği temizlik çalışmalarında, özellikle olası bir yağmurda tıkanma veya taşmayı önlemek için yollarda bulunan bacaların temizlenmesi sürdürülüyor. İçmeler Belediye Başkanı Yavuz Çokberkit “Her ihtimali düşünmek zorundayız. Olası bir yağmurda beldemizin sorun yaşamasını istemiyoruz” dedi.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri beldedeki tüm cadde ve sokaklardaki yol bacalarındaki temizliğe azami titizliği gösteriyor. Çevreyi rahatsız etmeyecek ve görüntü kirliliği yaratmayacak şekilde yapılan çalışmaları 4 kişilik ekip sürdürüyor. Kanalların açık tutulması için devamlı temizlik çalışmalarının yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Yavuz Çokberkit “Yaz ayında yağmur yağmaz diye kanalları temizlememezlik edemezdik. Aniden bastıracak kısa süreli sağanak yağış bile beldemizi etkileyebilir. Bu nedenle sürekli olarak kanalların açık tutulması gerekiyor. Şu an için 4 kişilik ekip ile çalışıyoruz. Gerektiğinde sayı daha da fazlalaşır. Önemli olan yaz-kış demeden beldemiz ile ilgili her türlü tedbirleri almalıyız. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşayabilmeleri için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz” dedi.



BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR