İçmeler Kent Konseyi’nden 29 öğrenciye kıyafet

İçmeler Kent Konseyi ihtiyaç sahibi ailelerin okula giden çocuklarına destek sağlamak amacıyla yaklaşık üç aydır düzenledikleri kermeslerden elde ettikleri gelirlerle bugün 29 öğrencinin yaz kış giyebilecekleri okul kıyafetlerini karşılıyorlar.

İçmeler Kent Konseyi ihtiyaç sahibi ailelerin okula giden çocuklarına destek sağlamak amacıyla yaklaşık üç aydır düzenledikleri kermeslerden elde ettikleri gelirlerle bugün 29 öğrencinin yaz kış giyebilecekleri okul kıyafetlerini karşılıyorlar.

29 öğrenci için hazırlanan Hediye Çekleri sahiplerine ulaştırılmak üzere Beldemiz İlkokulunda düzenlenen bir toplantı ile Okul Müdürü ve Mahalle Muhtarlarına teslim edildi.
Belediye Başkanı Zeki Eren'in de katıldığı toplantıda Başkan konuşmasında, “Kent Konseyinin özellikle Kadın Kollarının bu çalışmalarını takdir ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Ali Özenoğlu, çeklerin Okul Müdürüne ve Mahalle Muhtarlarına teslimi sırasında; “29 öğrencinin yaz kış giyeceği okul kıyafetlerinin alınabileceği miktarda Hediye Çeki hazırlandığını bu çekleri öğrencilerin ailelerine ulaştırılmak üzere Okul Müdürüne ve Mahalle Muhtarlarına takdim ediyorum” diye konuştu.

Çekleri teslim alan Okul Müdürü ve Muhtarlar bu örnek davranışlarından dolayı İçmeler Kent Konseyi yetkililerine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederek, bu çeklerin aileleri mutlu edeceklerini söylediler.

Son olarak Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanı Semin Biter, “Çalışmalarımız sonucunda bugün burada 29 öğrencimizin ailelerine destek çıkıyoruz, çalışmalarımızda başta Belediye Başkanımıza, Belediye Personelimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri