Heveslerini kursaklarında bıraktık

Başbakan Erdoğan, "AK Parti içinde 11 yıldır sen ben kavgası bekleyenler var. 11 yıldır işte bunların hevesini kursaklarında bıraktık" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, "AK Parti içinde 11 yıldır sen ben kavgası bekleyenler var. Bütün siyasi ikbalini, istikbalini bir şeyler üretmek üzerine değil AK Parti içinde, temenni ettikleri nifak üzerine kurmuş, bunun için pusuda, dışarıda bekleyenler var. 11 yıldır işte bunların hevesini kursaklarında bıraktık, bundan sonra da onları hayal kırıklığına uğratmaya hep birlikte devam edeceğiz" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, "Bizim fetretimiz milletin fetretidir. Bir fetret dönemine bir fetret iklimine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri