Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Konak Belediyespor 2 oyuncuyla anlaştı

Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Konak Belediyespor'un 2 oyuncuyla anlaştığı bildirildi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın kabul ettiği antrenör Melih Dülgerkaraoğlanoğlu, yaptığı açıklamada, sezon öncesinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nden Büşra Başgüden ile İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan Ceren Akyol'la anlaştıklarını söyledi.

Dülgerkaraoğlanoğlu, geçen sezondan 11 oyuncuyla yollarına devam ettiklerini belirterek, "Yeni sezonda da bomba gibi olacaklarını" belirtti.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da geçen sezon kendilerine büyük gurur yaşatan oyuncuları ve yöneticleri kutlayarak, "Bu yıl kadroya iki yeni oyuncu ekledik. Önümüzdeki yıl zorlu bir mücadele bizi bekliyor. İyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Başarılı bir sezon diliyorum" dedi.

Muhabir: Nevbahar Kabaklı
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri