Hedefimiz ayakta kalabilmek

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Bülbüloğlu, özellikle Antalya'daki otelleri çok büyük sıkıntıların beklediğini savundu, “2017 hedefimiz kar elde e

Bülent Bülbüloğlu Türk turizminin, yürütülen algı operasyonları, “Türkiye'ye gitme” politikalarının da etkisiyle Avrupa, özellikle Orta Avrupa pazarında çok büyük kayıp yaşadığını, buralarda kaybedilen turist sayısı ile gelirin, Rusya'yla doldurmanın mümkün olmadığını ifade etti. Bülbüloğlu," Kültür ve Turizm Bakanlığı ile el ele vermemiz lazım. Siyaseten yürütülen, imajımızı zedeleyen bu algı operasyonunu kırmamız lazım“ dedi.

Bülbüloğlu, özellikle Marmaris açısından büyük önem taşıyan İngiltere pazarı için ise biraz daha umutlu konuştu: “İspanya'da yer kalmadı, pahalılaştı. Türkiye, İngilizler için Sterlinle kontrat yapıldığı için cazip hale geldi, geliyor. İngiltere pazarında Mart ayında ciddi bir artış yaşanacağını umut ediyoruz. Eğer, onların gündemine olumsuz olarak girmezsek İngiltere pazarı açısından toparlarız, hatta artıya bile geçebiliriz diye umudum var.”

Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI
KAYMAKAM KAYA’DAN İADE-İ ZİYARET
Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ
Başkan Topuz: 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı