Hatay'daki orman yangını sürüyor

Merkeze bağlı Dikmece, Gülderen, Oğlakören, Alahan köyleri arasında çıkan ve Karaali ile Karlısu beldelerine kadar ilerleyen orman yangını devam ediyor.

Hatay merkeze bağlı Dikmece, Gülderen, Oğlakören, Alahan köyleri arasında çıkan ve Karaali ile Karlısu beldelerine kadar ilerleyen orman yangını devam ediyor.

Merkez'e bağlı Gülderen, Dikmece ve Oğlakören köylerinde 5 Ağustos 02.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve halen devam eden yangın, merkeze bağlı Alahan köyü yakınlarındaki ormanlık alana kadar ilerlerdi.

Yanan ormanlık alanlar, şehir merkezinden de görülüyor.

Etkisini sürdüren orman yangınında şimdiye kadar 700 hektar üzerinde alanda yer alan kızıl çam ormanı zarar gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri