HANIM KÖYLÜ’YE MUHTEŞEM GALA

Son yıllarda yapım şirketlerinin gözdesi olan Marmaris’in Bayır Mahallesi’nde çekilen yeni dizi Hanım Köylü’nün ilk bölümü Cumartesi akşamı Star ekranlarında izleyicisiyle buluştu.

Dizi oyuncuları, davetliler ve çekim ekibi ilk bölümü; Orka Otel’de düzenlenen gala gecesinde beraber izledi. Geceye dizi oyuncuları tam kadro katılırken, Muğla Valisi Amir Çiçek, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve Marmaris Belediyesi Başkan Vekili İsmet Kamil Öner de gecede bulunan isimler arasındaydı. Dubai'de turizm fuarında oldukları için geceye katılamayan Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt ve Belediye Başkanı Ali Acar da bir mesajla katılımcılara hoşgeldiniz dedi. Dizinin başrol oyuncuları Gülsim Ali ve Yusuf Çim’in heyecanı gözlerden kaçmadı. Yönetmen Mustafa Şevki Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Marmaris halkının kendilerini çok sıcak karşıladığını söyledi. Dizi ekibiyle güzel bir iş çıkartacaklarını belirten Doğan, "Dünyanın bu güzel cennet mekanını tüm Türkiye’ye göstermek istiyoruz." dedi.

Oyunculardan Ali İpin de kendisini Muğlalı olarak gördüğünü dile getirdi. "Muğlalı değilim ama beni buralı sanıyorlar" diyen İpin "Ben de hanım köylüyüm." ifadesini kullandı. Gülsim Ali ise Marmaris halkının kendilerini çekimlerde bağrına bastığını dile getirdi. Marmaris'in doğasının harika olduğunu anlatan Ali, bu turistik ilçeyi çok sevdiğini kaydetti. Yusuf Çim de Marmaris'in çok eğlenceli bir yer olduğunu bildirdi. Ekip olarak inanılmaz bir enerji yakaladıklarını vurgulayan Çim, "Halkın bizimle bu heyecanı yaşaması çok güzel. İnanılmaz keyifli bir iş yapıyoruz. Çok heyecanlıyım. Ben de ilk bölümü burada izleyeceğim." şeklinde konuştu. Gecenin sonunda Yönetmen Mustafa Şevki Doğan’a Başkan Vekili İsmet Kamil Öner tarafından plaket verildi.

MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor