Halk dansları festivali renkli görüntülerle başladı

Uluslararası Marmaris Halk Dansları Festivali 17 Mayıs Pazar günü İçmeler'de yapılan festival yürüyüşle başladı. Festival grupları yürüyüşten sonra İçmeler Gölenye Parkı'nda gösterilerini sundu.

Halk dansları festivali renkli görüntülerle başladı

Uluslararası Marmaris Halk Dansları Festivali 17 Mayıs Pazar günü İçmeler'de yapılan festival yürüyüşle başladı. Festival grupları yürüyüşten sonra İçmeler Gölenye Parkı'nda gösterilerini sundu. Yaklaşık bir buçuk saat süren gösterilere beldede tatil yapan turistler de yoğun ilgi gösterdi.

Marmaris Uluslararası Halk Dansları Festivali için ilçeye Meksika, Rusya ve Bursa yöresinden gösteri grupları Cumartesi günü geldi. Festival kapsamında yaklaşık olarak 150 dansçı, 6 ayrı gösteri grubu 2 gün boyunca Marmaris’te performanslarını sergileyecek. Halkın yoğun ilgisiyle gerçekleşen gösterilerde renkli görüntüler ortaya çıktı. Festival grupları yarın akşam 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda saat 20.00'dan itibaren sahnede olacak.

GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ