HAKAN AKHANLI'NIN YENİ BOMBASI "GERÇEK DÜNYAM"

"Gecede Kural Yok, Kesilmez Nefesim, Ölsem Yorulmam, Yasak Aşk, Ahım Oldun ve Bırak Oluruna" gibi hit'leriyle kendisine güçlü bir hayran kitlesi

 

 

 

 

 

 

 

 

"Gecede Kural Yok, Kesilmez Nefesim, Ölsem Yorulmam, Yasak Aşk, Ahım Oldun ve Bırak Oluruna" gibi hit'leriyle kendisine güçlü bir hayran kitlesi edinen rapçi Hakan Akhanlı, yeni şarkısı "Gerçek Dünyam"ı müzikseverlerin beğenisine sundu.

 

Sözleri Hakan Akhanlı'ya müziği Turgay Cebar'a ait eserin mix ve mastering'i konusunda Deslow'a güvenildi. Video klibinin senaryosunu da yazan Akhanlı'nın prodüktörü Erdal Toprak oldu. Hiçbir destek almadan 1 haftada 50 bin izlenme sayısını geçen sıradışı klibi ise Barış Sevgen yönetti.

Yeni şarkısının heyecanını dile getiren ünlü rapçi konuyla alakalı, "DMC ile ilk çalışmamız ve gelen tepkiler çok güzel. Bir işi ortaya çıkarırken bazen aylarımızı bazen senelerimizi harcıyoruz. İnsanların olumlu ve olumsuz yorumları harcadığımız zamana değdiğini gösteriyor. Tüm destekleri için başta sevenlerim olmak üzere DMC ailesine de çok teşekkür ederim. Yakında yeni parçalarda buluşalım" dedi.

 

HAKAN AKHANLI “GERÇEK DÜNYAM” YOUTUBE LİNK:

https://www.youtube.com/watch?v=36zw0JgqXfI

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
100 Yıllık Hasret Büyükşehir İle Sona Eriyor
ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA
Milletvekili Özcan’dan İztuzu Tepkisi: “Hangi Mevzuata Dayanarak Muçev adlı Şirket İhaleye Çıkıyor?”
HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi