Güzel insan OSMAN BÜYÜKSARGUT’U Kaybettik

Marmaris’in, özellikle de İçmeler’in yakından tanıdığı, saygın ve sevilen iş adamlarımızdan iki çocuk babası Osman Büyüksargut, 30 Haziran da Aydın Üniversite Hastanesi’nde biyopsi daha sonrada önemli bir beyin ameliyatı geçirmişti.

İçmeler sakinlerinden, Artvin/Yusufeli 1961 doğumlu, Marmaris’in, özellikle de İçmeler’in yakından tanıdığı, saygın ve sevilen iş adamlarımızdan iki çocuk babası Osman Büyüksargut, 30 Haziran da Aydın Üniversite Hastanesi’nde biyopsi daha sonrada önemli bir beyin ameliyatı geçirmişti. Hastanede tedavisi devam etmekteyken, Büyüksargut geçtiğimiz Perşembe gecesi Hakk’ın rahmetine kavuştu. İçmeler’in sevilen yüzü olan Büyüksargut’un beklenmedik ani vefatı İçmeler’de büyük bir üzüntü yarattı.

Merhum Büyüksargut’un 16 Eylül Cuma günü İçmeler Merkez Camii de Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Beldibi Mezarlığı’nda toprağa verildi. İçmelerli iş adamlarımızdan İbrahim Büyüksargut’un da küçük kardeşi olan Osman Büyüksargut’u son yolculuğuna onlarca seveni uğurladı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris Belediyesi Başkan yardımcılarından Halil Gökovalı, eski İçmeler Belediye başkanlarından Zeki Eren, Ak parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü, eski Armutalan Belediyesi başkanlarından İsmet Çolakoğlu, DP parti Muğla İl başkanı İsmet Köse, Marmaris Liman İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Doğan Tugay, Aqua Otel Genel Müdür Yardımcısı Murat Tugay’ın yanı sıra Marmaris’in birçok tanınmış turizmci ve inşaat sektöründen isimler de  cenaze de hazır bulundular.

Gündem Gazetesi olarak Merhum Osman Büyüksargut’a Allah’tan rahmet diler, Büyüksargut ailesine sabır ve başsağlığı dileriz. Mekânı Cennet olsun.

ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA
Milletvekili Özcan’dan İztuzu Tepkisi: “Hangi Mevzuata Dayanarak Muçev adlı Şirket İhaleye Çıkıyor?”
HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’