Güreşte Dünya Kupası heyecanı

Güreşte, Dünya Kupası heyecanı yarın İran'da başlıyor.

İran'ın başkenti Tahran'da yapılacak organizasyonda, grekoromen stil müsabakaları 19-20 Şubat, serbest stil müsabakaları ise 21-22 Şubat tarihlerinde yapılacak.

13 ülkenin katılacağı Dünya Kupası'nda, Türkiye'nin yanı sıra grekoromende Ermenistan, Azerbaycan, Belarus, Bulgaristan, Güney Kore, Macaristan, İran, Kazakistan ve Rusya yer alırken, serbest stilde Azerbaycan, Belarus, Bulgaristan, ABD, Gürcistan, İran, Japonya ve Rusya mücadele edecek.

Kafile başkanlığını Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'nın yapacağı Türk Milli Takımı'nda şu isimler yer alıyor:

Grekoromen stil: Hakkı Başar, Muttalip Yerlikaya ve Serkan Özden (antrenör),  Fatih Üçüncü (55 kilo), Mevlüt Arık (60 kilo), Atakan Yüksel (66 kilo), Şeref Tüfenk (74 kilo), Selçuk Çebi (84 kilo), Cenk İldem (96 kilo), Rıza Kayaalp (120 kilo) 

Serbest stil: Yüksel Şanlı ve Adem Bereket (antrenör), Sezar Akgül (55 kilo), Recep Münir Aktaş (60 kilo), Yakup Gör ve Muhammed İlkhan (66 kilo), Soner Demirtaş (74 kilo), Hakkı Ceylan ve İbrahim Bölükbaşı (84 kilo), Faruk Akkoyun (96 kilo), Taha Akgül (120 kilo)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri