Gülizar ve Lokman Çifti Dünyaevine Girdi

Haber: Temel Irmak

Gülizar Koç ile Lokman Akyüz, 24 Ekim 2025 Cuma günü Marmaris’te düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Marmaris’teki Pineta Club Hotel Event Garden’da gerçekleşen düğün, çiftin aileleri, yakın dostları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla unutulmaz anlara sahne oldu.
Neşeli ve samimi bir atmosferde geçen gecede davetliler, müzik ve dans eşliğinde doyasıya eğlendi.

Törene, Marmaris geçmiş dönem Belediye Başkanı Muhammet Ali Acar ile eşi Sevgi Acar, iş insanı Ufuk Aydoğan ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilenen Gülizar & Lokman çifti, gecenin ilerleyen saatlerinde yaptıkları ilk dansla büyük beğeni topladı.

Aile büyükleri Sevim Kebeli, Hüseyin Koç ve Şamile - Mehmet Emin Akyüz, genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerini ileterek, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

“Birlikte Nice Güzel Yıllara”

Gecenin sonunda Gülizar ve Lokman çifti, “Bu özel günümüzde yanımızda olan, mutluluğumuzu paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.
Yeni evli çift, alkışlar eşliğinde salondan uğurlanırken, geceden geriye unutulmaz anılar kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri