GETOB Başkanı Cengiz Aygün’den Kırgızistan Heyetine Sıcak Karşılama

GETOB Başkanı Cengiz Aygün: "Hoş Geldiniz Kırgızistan!"

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB), düzenlediği meslek içi eğitim programı çerçevesinde Kırgızistan’dan gelen 30 kişilik turizm heyetini ağırlıyor. Bugün itibarıyla başlayan program kapsamında konuk heyet, bölgede çeşitli eğitim ve gözlem çalışmalarına katılacak.

GETOB Başkanı Cengiz Aygün, programın açılışında yaptığı açıklamada, turizmin yalnızca ekonomik bir faaliyet olmadığını, aynı zamanda kültürel ve dostane ilişkilerin gelişmesine büyük katkı sağladığını vurguladı. Aygün, "Karya’nın kadim topraklarında, Ege’nin sıcak misafirperverliğiyle ağırladığımız bu anlamlı ziyaretin, hem ülkemiz hem de Kırgızistan için önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Program boyunca bilgi ve deneyim paylaşımı yapılacak, iyi uygulama örnekleri karşılıklı değerlendirilecek. Aygün, GETOB ailesi olarak bu süreçte katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür ettiklerini belirterek, “Hoş geldiniz Kırgızistan! Sizleri bölgemizde ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri