GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ DERGİ LANSMANI VE ÜYE DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLİYOR  

Marmaris Genç İş İnsanları Derneği Queen Stage’de 26 Ağustos 2023 Cumartesi akşamı sunuculuğu şovmen Okan Karacan’ın yapacağı, Türk pop müziğinin güçlü yorumcusu İlyas Yalçıntaş’ın sahne alacağı muhteşem bir gece için hazırlanıyor. 


Marmaris Genç İş İnsanları Derneği, (MAGİAD) Başkanı Mustafa Kemal Huz:  “Cumhuriyetimizin 100. yılında Derneğimizin 30. yılında çıkarmış olduğumuz dergimizin lansman gecesinde ses sanatçılarımızda yer alacak, Marmarisimize yakışır bir program hazırladık”. 


Başkan Huz: “Marmarisliler, çok değerli iş insanlar ve çok değerli şehrimizin yaşayanları Marmaris Genç İş İnsanları Derneği olarak Cumhuriyetimizin 100.yılında Derneğimizin 30.yılında çıkarmış olduğumuz dergimizin lansman gecesinde sunuculuğu şovmen Okan Karacan’ın yapacağı, Türk pop müziğinin değerli ismi İlyas Yalçıntaş’ın sahne alacağı muhteşem bir gece için tüm organizasyon hazır, siz değerli Marmarisliler ve derneğimizin değerli üyelerini bu özel gecede yanımızda görmekten mutluluk duyarız. 26 Ağustos tarihinde Marmaris’in efsane performans sahnesi Queen Stage’de görüşmek üzere.” Dedi. 

MUSKİ Genel Müdürü Şengül, Ayağının Tozuyla Bodrum’da
DERELERDE İKİLİ MÜCADELE
KADIN KURSİYERLERDEN TEŞEKKÜR KAHVALTISI
TGF HEYETİ MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Azmi Karamahmutoğlu, Özgür Özel, AKP İle Dini nikahı Kıymış
CHP İL BAŞKANI BALCI’DAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE ZİYARET
ÜNLÜ: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
MKSF’24 KONSERLE BAŞLADI
Kayıpları bulan adam Adem Badem
Marmaris Kızılbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik: Altyapı Rehabilitasyonun maliyetini karşılayacağız