Gaziantep'te 9 YGS gözaltısı

Gaziantep'te, başkalarının yerine Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na girdiği ileri sürülen 9 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te, başkalarının yerine Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girdiği ileri sürülen 9 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, YGS'de güvenliği sağlayan polisler 6 okulda, 9 kişinin sahte kimlikle başkasının yerine sınava girdiğini tespit etti.

Para karşılığında sınava girdiği öne sürülen ve aralarında stajyer avukat ve hemşirenin de bulunduğu şüpheliler, gözaltına alındı.

Zanlıların, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri