Gazeteciler ve televizyoncular Kazdağı'nda buluşuyor

Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu yönetimi, 25 Ekim Pazar günü Kazdağları'nın eteklerindeki Edremit Güre'de hem aylık toplantısını gerçekleştirecek,

25 Ekim Pazar günü Kazdağları'nın eteklerindeki Edremit Güre'de hem aylık toplantısını gerçekleştirecek, hem de önemli konukların katılımıyla gece düzenleyecek.

Bünyesinde bir çok usta gazeteci, televizyoncu, yazar, yorumcu ve radyocuyu barındıran Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu'nun (UGTF) Ekim ayı buluşması Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı termaiyle ünlü Güre'de yapılacak.
Kazdağları eteğinde bulunan 1774 Kazdağı Butik Termal Otel'de gerçekleştirilecek gece öncesi UGTF yönetimi bir araya gelip, Kasım ayında yapılacakları konuşacak. Geceye Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da katılacak. TRT'nin usta ses sanatçıları İsmail Özkan ve Mine Geçili'nin onur konuğu olacak gecede sanatçı Cansel Dağdemir, en güzel eserlerini seslendirecek.
1774 Kazdağı Butik Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hasan Demiraslan, "Bu önemli geceye ev sahipliği yapmak bizim için mutluluktur" dedi. Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal da "Gazetici ve televizyoncu üstatların bölgemizi seçmesi, yöremizin tanıtımına katkı koyacaktır" diye konuştu.
Ülke geneli, Balkanlar ve Türk Cumhuriyetleri'nde toplam 300 üyesi bulunan, seçici davranarak büyüyen UGFT Genel Başkanı Ahmet Tübcel, "Dünyanın her bölgesinde zor şartlarda görev yapan, halka gerçeği yansıtmak için çaba sarfeden medya mensuplarıyla dayanışma, kaynaşma için kurulan federasyonumuz her ay bir bölgede toplanmaktadır. Bize kapılarını açan Edremit'e gönül dolusu selamlar" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..